hvproductions

Black & White

Just like robbieHet was weer tijd voor feest voor de medewerkers van een bedrijf uit de financiële branche. In discotheek “Escape” te Amsterdam barstte het feest los! Deze avond stond geheel in het teken van het ‘Black & White’ thema. Bij aankomst lag de zwarte loper al uit en maakten de gasten, geheel in stijl gekleed, hun entree. Om de outfit af te maken kregen alle dames nog een witte of zwarte boa.

De gehele locatie was ingericht met zwart wit zit- en stameubilair, prachtige zwart witte bloemstukken en overal hingen trossen met zwarte en witte ballonnen. Een zwart witte mimespeler gaf de gasten aan waar zij zich naartoe dienden te begeven voor de opening van de avond, die door de directie werd verzorgd. Omstreeks 20:00 uur werden de buffetten geopend en konden de gasten verspreid in twee zalen genieten van een heerlijk buffet met aansluitend een fantastisch dessertbuffet.

MimespelerAlex Conradi verraste de gasten met zijn close up magic act en wist iedereen te verbazen! DJ Harm draaide alle grote hits van toen en nu en zorgde voor een goed gevulde dansvloer. Omstreeks 23:00 uur maakte ‘Just Like Robbie’ zijn opwachting en zorgde hij ervoor dat iedereen uit volle borst meezong met zijn grootste hits. Hierna sloot DJ Harm de avond af en verliet iedereen de "Escape" met een feestelijk gevoel!  

Bel of mail gerust
Voor al uw vragen en informatie om een afspraak te maken

123bedrijfsfeest tweetsReferenties en feestverslagen

Lees ook onze feestverslagen en blijf op de hoogte van onze laatste bedrijfsfeesten.