hvproductions

1001 Mysteries

Na een jaar hard werken was het voor het marketingbureau uit Amsterdam weer tijd voor het jaarlijkse personeelsfeest, ditmaal in de prachtige locatie “Odeon”, in hartje Amsterdam.

De Oosterse invloeden zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze maatschappij en daarom is gekozen voor het thema “1001 Mysteries”. Om de Oosterse invloed optimaal tot uiting te laten komen, werd gebruik gemaakt van talrijke kaarsen, bonte kleuren en zoete wierook-geuren! Daarnaast mochten typische elementen als knusse lage zitjes, poefjes met gekleurde kussens, kleden, muntthee, rozenwater en koriander natuurlijk niet ontbreken in deze prachtige Arabische entourage.

Niet alleen in de decoratie kwam het thema sterk naar voren, maar ook in het entertainment. Bij aankomst waanden de gasten zich direct in de sfeer van “1001 Mysteries”, doordat zij werden ontvangen door twee echte kamelen! Gedurende de avond kon een bezoekje worden gebracht aan een mysterieuze ‘waarzegster’, een compleet verzorgde ‘tattooshop’ en hoogtepunt van de avond: ‘Aladdin’s waterpijpenterras’!

De muzikale invulling werd verzorgd door “DJ Don Pedro”, die diverse Arabische invloeden in zijn beats verwerkte. De geheel in stijl geklede coverband “Showtime” zorgde door een fantastische interactie met het publiek voor een spetterend slotakkoord!

C:akepath@1 Mysteries_feestverslag 1.jpgC:akepath@1 Mysteries_feestverslag 2.jpgC:akepath@1 Mysteries_feestverslag.jpgC:akepath@1 Mysteries_feestverslag 3.jpg

Bel of mail gerust
Voor al uw vragen en informatie om een afspraak te maken

123bedrijfsfeest tweetsReferenties en feestverslagen

Lees ook onze feestverslagen en blijf op de hoogte van onze laatste bedrijfsfeesten.