Het Familiefestival

Beleef uw eigen festival

Uw eigen festival samenstellen? Het Familiefestival is een zeer compleet feest voor alle leeftijden. Met tal van attracties, creatieve activiteiten, sport en spel, muziek en vele andere vormen van entertainment. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kiest, wij zorgen ervoor. Vanzelfsprekend wordt ook de inwendige mens bij dit feest flink verwend... Het Family Festival staat voor een dagje lekker genieten met alle medewerkers en hun achterban.

Verloop familiedag

Een muzikaal ontvangstcomité in de vorm van een dixielandband heet u van harte welkom. Desgewenst wordt de dag officieel geopend met een fleurige ballonwedstrijd. Daarna neemt de partyband het heft in handen. Vanaf een grote showtruck verzorgen zij de muzikale basisinvulling van deze dag. Het Family Festival biedt volop gelegenheid om creatief bezig te zijn: workshops Braziliaans trommelen, Australian painting, didgeridoo spelen, noem het maar op! Maar er is meer...

Ook de sportieve mens komt ruimschoots aan zijn trekken. Alle activiteiten zijn laagdrempelig. Aanmelden is niet nodig, u kunt de hele dag door gewoon lekker meedoen.

Speciaal voor de kids plaatsen wij op het festivalterrein een luchtkussen en een schminkstand. Een kinderdisco mag op dit festijn niet ontbreken, net zo min als de grappende en grollende clown natuurlijk. Verspreid over het festivalterrein staan diverse kraampjes opgesteld met typische Hollandse, Amerikaanse en Aziatische lekkernijen: goudbruin gebakken poffertjes; echte Amerikaanse hotdogs met zuurkool, ketchup en patat; noodles met delicieuze reepjes kip. En wees eerlijk: wie is er niet verzot op die heerlijke Hollandse haring?

Het Familiefestival, puur vermaak voor jong en oud!

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Het Familiefestival

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief

Sfeerimpressie

Family Festival ijs.jpgFamily Festival sminken.jpgFamily Festival spellen.JPGFamily Festival ali B.jpgFamily festival event.jpgfamily festival 4.jpgFamily Festival 2.jpgFamily Festival.jpgFamily Festival 3.jpg

Alle thema's op een rijtje

Overzicht categorie√ęn