Family Action Day

Sportief vermaak à la crème!

Family Action Day is dé formule voor een dagje recreatief en sportief vermaak. Gezellig, spannend en ook nog eens goed voor lijf en leden! Vanzelfsprekend is er tussen de activiteiten door, alle gelegenheid voor een praatje en een drankje. Sport uw hoofd eens lekker leeg, doe nieuwe energie op en geniet aansluitend van een spetterende feestavond.

Verloop familiedag

Voor aanvang van deze dag wordt het gezelschap ingedeeld in verschillende teams. De ploegen komen in competitieverband tegen elkaar uit in diverse disciplines. Indien gewenst is er de mogelijkheid het gezelschap op te splitsen in een actieve en een passieve groep. Een breed aanbod aan activiteiten garandeert dat iedereen zich kostelijk vermaakt, zowel de ouderen als de jongeren.

Na zo'n dag vol actieve en enerverende belevingen is het tijd voor een heerlijke barbecue of een uitgebreid warm/koud buffet. Het winnende team keert huiswaarts met een prachtige bokaal. Let wel: Family Action Day kent alleen maar winnaars! Energie over? Geen man overboord! Want de mogelijkheid bestaat om deze dag af te sluiten met een spetterende afterparty. Voor de muzikale omlijsting heeft u de keuze uit verschillende DJ's of een bands en daarnaast alle ingrediënten die een feest tot een plezierige herinnering maken.

 
Family Action Day, feesten op zijn sportiefst!
Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Family Action Day

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief

Sfeerimpressie

Actieve-familiedag-bedrijfsfeest.jpgactief familiefeest.jpgkampvuur-optreden.jpgBBQ feest.jpgSchminken tijdens familie reunie.jpg

Alle thema's op een rijtje

Overzicht categorieën