Familiedag

Een leuke familiedag organiseren zodat het hele bedrijf elkaar kan leren kennen? Vertier voor jong en oud, sportief en lekker eten en drinken? Het kan allemaal met een familiedag van 123Bedrijfsfeest.

Springkussens, draaimolens, puntzak frites, optredens van artiesten, alles kan en alles mag tijdens een familiedag. Iedere familiedag wordt volledig naar wens samengesteld afhankelijk van budget, locatie, groepsgrootte en wensen. Competitie of liever niet. Actief of liever ontspannen. Wat past het beste bij uw collega's?

Family Action Day

Family Action Day

Sportief vermaak à la crème!

Family Action Day is dé formule voor een dagje recreatief en sportief vermaak. Gezellig, spannend en ook nog eens goed voor lijf en leden! Vanzelfsprekend is er tussen de activiteiten door, alle gelegenheid voor een praatje en een drankje. Sport uw hoofd eens lekker leeg, doe nieuwe energie op en geniet aansluitend van een spetterende feestavond.
Vrijblijvende offerte

Het Familiefestival

Het Familiefestival

Beleef uw eigen festival

Uw eigen festival samenstellen? Het Familiefestival is een zeer compleet feest voor alle leeftijden. Met tal van attracties, creatieve activiteiten, sport en spel, muziek en vele andere vormen van entertainment. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kiest, wij zorgen ervoor. Vanzelfsprekend wordt ook de inwendige mens bij dit feest flink verwend... Het Family Festival staat voor een dagje lekker genieten met alle medewerkers en hun achterban.
Vrijblijvende offerte