Party Boat All on Board

Een bedrijfsfeest met vaart!

U zoekt naar een verrassende locatie? Verruim dan uw horizon en monster aan voor een varend knalfeest op een van de schitterende wateren die ons land rijk is. Geniet op een luxe partyschip van verglijdende Hollandse landschappen, blakende natuur, een sfeervolle zonsondergang… en natuurlijk een top party!

Verloop bedrijfsfeest

Allereerst trakteren onze matrozen u op een ludiek onthaal, compleet met welkomstcocktail. Iedereen aan boord? Dan gooien we de trossen los en kiezen het ‘ruime’ sop. In de loop van de avond is het alle hens aan dek: een spetterende partyband en een top DJ staan klaar om u een avondje topamusement te bezorgen. De vaart erin! Alle grote hits van de afgelopen jaren passeren de revue. Een muzikaal feest van herkenning!

Tijdens de swingende All on Board-party bieden wij u een overheerlijk buffet met internationale gerechten, zowel warm als koud. Voor de liefhebbers is er een workshop wijnproeven. Een professionele visagist zorgt ervoor dat u er het hele feest betoverend uitziet. Kortom, All on Board is een reis vol bijzondere ervaringen. En onze fotograaf is er bij om elk moment kundig vast te leggen,zodat u nog lang nageniet van deze feestelijke happening.

 
All on Board, een feest met vaart!
Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Party Boat All on Board

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief