Fresh & Tasty

Fris, hip en overheerlijk!

Genieten van een ijskoude cocktail of een slushpuppie en alleen maar relaxen! Dat zijn van die momenten die eigenlijk nooit voorbij mogen gaan. U gaat tijdens dit feest dan ook alleen maar genieten en relaxen in een 'Fresh & Tasty' sfeertje.

Verloop bedrijfsfeest

Bij aankomst wordt u welkom geheten door een grote vlinder in frisse kleuren. Zij beweegt zich vloeiend op haar hoge stelten en speelt in op onverwachte situaties. Bij binnenkomst in de feest locatie krijgen uw gasten een Fresh Smoothie aangeboden.

De locatie is geheel ingericht in frisse kleuren, in combinatie met de mooiste bloemen en planten. Ook is er een grasveld ingericht met picknick tafels waaraan de gasten hun hapje en drankje kunnen nuttigen. Op de achtergrond draait de DJ relaxte muziek waarbij u nog gezellig kunt bijpraten met uw collega's.  

De culinaire invulling is 'Tasty' waarbij uiteraard ook is gedacht aan de 'Fresh' items zoals een salade bar waarbij u uw eigen salade kunt samenstellen en shaken. Dit kan worden aangevuld met vers, kleurrijk fruit en een eventuele cocktailbar van waaruit de flairtenders verfrissende cocktails presenteren.    

Aan de zuurstofbar kunnen de gasten genieten van een shotje zuurstof waarna zij de avond weer 'Fresh' door kunnen.  

Ook is het mogelijk om uw gasten de mogelijkheid te bieden een fresh-up behandeling te ondergaan. Dit is een heerlijke beauty behandeling voor een optimaal fris en fruitig gevoel.

Even weg van de werkvloer en weer opladen tijdens deze 'Fresh & Tasty' party.

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Fresh & Tasty

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief