Energize Your Company

Heeft uw bedrijf een roerige tijd achter de rug en wilt u de werknemers motiveren voor het nieuwe jaar of wilt u het komende jaar positief beginnen, dan is “Energize your Company” een unieke, verbale en muzikale energyboost die ieder bedrijf kan gebruiken! In 45 minuten ‘vertellen’ wij een inspirerend spetterend verhaal over energie en het inzetten van deze energie als uithangbord van uw organisatie.

 

Verloop bedrijfsfeest

Op een unieke en opzwepende wijze worden de gasten binnen 45 minuten naar 100% energie geleid. Er is geen ontkomen aan! Uw personeel staat binnen vijf minuten op stoelen en tafels, op weg naar de "ultieme energyboost" van hun leven. Humor, muziek, interactie, videoclips, experimenten en heel veel meer in combinatie met een gezamenlijk ontbijt, lunch, diner of feestavond.

Dit concept is geschikt voor verschillende gelegenheden. Neem  daarom contact op met 123bedrijfsfeest.nl om alle mogelijkheden te bespreken. Wij nemen het graag persoonlijk, dat betekent dat we echt betrokken zijn bij uw organisatie. We hebben oog voor detail en met onze concepten bereikt u uw doel in een ochtend, middag of avond.

 

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Energize Your Company

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief