Colorful

Een kleurrijk feestje!

Kleur verrijkt je leven. Kleuren roepen bij mensen verschillende associaties en sentimenten op. Wij kleuren en fleuren uw evenement deze avond helemaal op!

Verloop bedrijfsfeest

Bij de entree worden uw gasten ontvangen door een kleurrijke act; twee steltlopers in prachtige kostuums met de meest uiteenlopende kleuren. Een zee van kleur draait en golft spectaculair langs uw gasten en lijkt een organisch geheel te vormen. Uiteraard krijgen alle gasten bij binnenkomst een kleurrijke cocktail voor een feestelijk effect.

Als uw gasten de locatie betreden zullen ze verrast zijn door de kleurrijke inrichting. De gehele locatie wordt ingericht en aangekleed met kleurrijk meubilair en kleurrijke accenten en decoratie. U wordt overspoeld door alle kleuren en komt hierdoor al direct in de feeststemming! 

Het zal uw gasten deze avond aan niets ontbreken, zo voeren wij het thema zelfs door in de hapjes, drankjes en de presentatie daarvan.

Voor een exotisch drankje kunnen uw gasten terecht bij de cocktailbar. De flairtenders shaken de meest heerlijke, kleurrijke drankjes voor iedereen. 

Gedurende de avond zal een DJ de muziek verzorgen. De DJ booth wordt uiteraard afgestemd worden op dit kleurrijke thema. 

Laat de kleuren u betoveren en geniet van dit kleurrijke event!

Uiteraard kunnen wij de kleuren ook aanpassen aan de huisstijl kleuren van uw organisatie.

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Colorful

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief