Bedrijfsfeest

Een spetterend bedrijfsfeest om samen in een leuke omgeving elkaar beter te leren kennen en de geleverde prestaties te vieren. Bij het organiseren van een bedrijfsfeest komt heel wat kijken en om iedereen tevreden te stellen is een grote opgave. Door het organiseren van het bedrijfsfeest uit handen te geven kunt u zelf ook genieten en deelnemen.
Hieronder vindt u een overzicht van bedrijfsfeesten die o.a. mogelijk zijn.
Vraag vrijblijvend informatie aan over uw bedrijfsfeest of laat het ons weten als het feest waar u naar opzoek bent er niet bij staat. Uiteraard helpen wij u graag. 

Ieder bedrijfsfeest wordt door ons op maat gemaakt. Door onze jaren lange ervaring (meer dan 20 jaar) kunnen wij iedere wens realiseren!

Party Boat All on Board

Party Boat All on Board

Een bedrijfsfeest met vaart!

U zoekt naar een verrassende locatie? Verruim dan uw horizon en monster aan voor een varend knalfeest op een van de schitterende wateren die ons land rijk is. Geniet op een luxe partyschip van verglijdende Hollandse landschappen, blakende natuur, een sfeervolle zonsondergang… en natuurlijk een top party!
Vrijblijvende offerte

Swinging Piano Party

Swinging Piano Party

Let Them Entertain You

Niets dan improvisatie tijdens deze avond. Twee piano entertainers achter prachtige vleugels die tegen- en met elkaar zingen, ondersteund door een fantastische drummer... Laat u meeslepen in een avond vol muziek uit alle genres, waarbij de verzoeknummers natuurlijk niet mogen ontbreken. De gehele avond staat in het teken van muziek voor iedereen!
Vrijblijvende offerte

Glitters and Bubbles

Glitters and Bubbles

Shine Like a Star!

Waan u in een wereld die bestaat uit luxe, exclusiviteit, glitter & bubbles.
Vrijblijvende offerte

Colorful

Colorful

Een kleurrijk feestje!

Kleur verrijkt je leven. Kleuren roepen bij mensen verschillende associaties en sentimenten op. Wij kleuren en fleuren uw evenement deze avond helemaal op!
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest zonder thema

Bedrijfsfeest zonder thema Geen gepast thema gevonden? Of wilt u gewoon een leuk feest organiseren zonder thema? Ook dit is mogelijk! In samenwerking met u organiseren wij een feest, geheel aangepast aan uw wensen.
Vrijblijvende offerte

Fresh & Tasty

Fresh & Tasty

Fris, hip en overheerlijk!

Genieten van een ijskoude cocktail of een slushpuppie en alleen maar relaxen! Dat zijn van die momenten die eigenlijk nooit voorbij mogen gaan. U gaat tijdens dit feest dan ook alleen maar genieten en relaxen in een 'Fresh & Tasty' sfeertje.
Vrijblijvende offerte

Jazzy Nights

Jazzy Nights

Improvisatie op het hoogste niveau!

Stel u voor: zittend in een donker café in New Orleans, Verenigde Staten. Een Jazz trio speelt op de achtergrond wat lekkere deuntjes en u zit heerlijk te kletsen met een bijpassend drankje. Het enige waar u zich zorgen om hoeft te maken, is welk drankje u hierna drinkt. Een droom denkt u? Zeker niet. Wij zorgen ervoor dat deze ontspannen jazz avond naar u toe komt!
Vrijblijvende offerte

Feest met eigen thema

Feest met eigen thema Bent u zelf creatief en heeft u een eigen thema bedacht voor uw feest? Wij werken dit thema graag voor u uit!
Vrijblijvende offerte

Energize Your Company

Energize Your Company Heeft uw bedrijf een roerige tijd achter de rug en wilt u de werknemers motiveren voor het nieuwe jaar of wilt u het komende jaar positief beginnen, dan is “Energize your Company” een unieke, verbale en muzikale energyboost die ieder bedrijf kan gebruiken! In 45 minuten ‘vertellen’ wij een inspirerend spetterend verhaal over energie en het inzetten van deze energie als uithangbord van uw organisatie.  
Vrijblijvende offerte