Bedrijfsfeest Overijssel

Bent u op zoek naar ideeën en locaties om een bedrijfsfeest te organiseren in Overijssel? Kijk naar een overzicht van mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest op deze pagina en vraag vrijblijvend informatie aan. Staat uw locatie of concept er niet tussen? Laat het ons weten, wij maken ieder feest op maat. Bij 123Bedrijfsfeest is alles mogelijk. Ieder bedrijf is tenslotte anders. Wat telt is een onvergetelijk bedrijfsfeest!

Boode

Van verkoop-borrel tot teambuilding-feest. Voor elke doelstelling heeft Boode veel te bieden. Zowel voor u als voor uw collega's en uw relaties. Van diner dansant tot en met disco. Spectaculaire presentatiemogelijkheden. Entertainment, 70's- en 80's-parties, live muziek. Met perfecte service voor u en uw gasten. Een avondvullend programma in stijl van uw bedrijf, thema of doelstelling. En alle faciliteiten die u wenst.

Bedrijfsfeest Bathmen

Vrijblijvende offerte

De Wilgenweard

De Wilgenweard Middenin het groene hart van Overijssel vindt u De Wilgenweard in Nijverdal. Gelegen op een unieke plek aan riviertje de Regge en aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Een prachtige locatie, te midden van de natuur. Het is tevens mogelijk om bij deze locatie buitenactiviteiten te laten plaats vinden. 

Bedrijfsfeest Nijverdal

Vrijblijvende offerte

Het Rheins

Het Rheins Midden tussen de Twentse landerijen vlak bij het riviertje Regge en het beekje Twickelervaart ligt Landgoed Het Rheins. Landgoed Het Rheins gaat altijd met haar tijd mee en geeft veel aandacht aan nieuwe trends op culinair, recreatie en zakelijk gebied. Daarnaast is Landgoed Het Rheins innovatief en ontwikkeld. Landgoed Het Rheins heeft sinds augustus 2010 het keurmerk GREEN KEY GOLD. Hiermee behoort Landgoed Het Rheins tot één van de besten in de regio met de uitvoering van haar MVO beleid (MVO betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen).

Bedrijfsfeest Enter

Vrijblijvende offerte

De Poppe

De Poppe De Poppe in Markelo, een van de populairste feestlocaties in deze regio. In de grote zaal kan een geweldig themafeest gegeven worden omdat deze ingericht kan worden naar ieders wens. Is dit zelfs te klein voor u? Dan is het ook mogelijke om de kleine zaal te combineren met de grote zaal. Kortom, al uw wensen zijn te realiseren in deze prachtige locatie.

Bedrijfsfeest Markelo

Vrijblijvende offerte

Landhuishotel De Bloemenbeek

Landhuishotel De Bloemenbeek In het glooiende Dinkeldal aan een kabbelende beek, gesitueerd op een eigen landgoed van ruim 5 hectare, ligt als een juweel in een perfecte zetting Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek. Naast meerdere ruime zeer goed geoutilleerde zalen met directe uitloop naar de prachtige tuinen, 57 riante kamer/suites en een tot ver in het buitenland zeer bekendstaande keuken met talrijke creatieve invullingen aangaande uw te organiseren (informele) lunch of diner wensen. Het landelijke gelegen Landhuishotel is perfect bereikbaar via de A1 (afrit 34 De Lutte). Per intercity via stations Hengelo/Oldenzaal of een shuttle via de omringende…

Bedrijfsfeest De Lutte

Vrijblijvende offerte

Auberge t Asje

Auberge t Asje Als het bijzonder mag zijn. En dat zeggen we niet voor niets! Midden in het Overijsselse Vechtdal in een bosrijke omgeving bij het dorp Dalfsen ligt Auberge 't Asje. De landelijke sfeer vindt u niet alleen terug in de mooie omgeving, maar ook in de auberge zelf. Op 10 minuten rijden van A28 ligt Auberge 't Asje, een authentieke auberge omgetoverd tot een magische locatie.

Bedrijfsfeest Dalfsen

Vrijblijvende offerte

De Koperen Hoogte

De Koperen Hoogte De Koperen Hoogte, gelegen op een schitterende locatie tussen Zwolle en Staphorst, is een 4-sterren hotel en onderdeel van een exclusief zaken- en uitgaanscentrum. Dit luxueuze hotel ligt aan de voet van een meertje, beschikt over een golfbaan, verschillende restaurants en vergaderzalen. Het gebouw waarin hotel De Koperen Hoogte is gevestigd, was oorspronkelijk een watertoren die stamt uit 1932. In de Koperen Hoogte is vergaderen en feesten letterlijk en figuurlijk op niveau. Het Serrerestaurant, deels met een glazen dak is imponerend en ruimtelijk, mede door zijn ligging op 50 meter hoogte. De Koperen Hoogte beschikt ook nog over…

Bedrijfsfeest Zwolle

Vrijblijvende offerte

Ocean Diva

Ocean Diva Dit futuristische schip, voorzien van LED barren, LED vloeren en flatscreens kan tot 600 personen verwelkomen. Het schip heeft vier verschillende ruimtes welke zich uitstekend lenen om diverse sferen tijdens één evenement te creeren.  
Vrijblijvende offerte

Tijdelijke locatie

Tijdelijke locatie Een tijdelijk tentencomplex op eigen terrein behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hiermee wordt de locatie volledig naar uw wens en decoreren wij het in de desgewenste stijl.
Vrijblijvende offerte

Pureliner (Schip)

Pureliner (Schip) Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor  bedrijfsfeesten. Vrijwel overal waar water ligt, kan Pure-liner aanmeren. Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen. De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen.
Vrijblijvende offerte

The Yacht Experience Grace Kelly

The Yacht Experience Grace Kelly De “Grace Kelly” is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, uw zakelijke bijeenkomst, varende beurs of chique diner. Haar 3 levels en geheel gestyled topdek zullen uw gasten een onvergetelijke Yacht Expierence geven. 
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest op locatie

U bent zelf bekend met een locatie en wilt hier graag één van onze thema concepten organiseren. Bedrijfsfeest op locatie!
Vrijblijvende offerte

Nader te bepalen locatie

Nader te bepalen locatie U weet dat u een feest wilt organiseren maar kunt nog geen keuze maken uit ons locatie aanbod? Wij gaan graag op zoek naar een gepaste locatie.
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand Voor een leuk bedrijfsfeest hoeft u helemaal niet  'ver van huis'! Wij kunnen van uw eigen bedrijfskantine of hal een sfeervolle feestlocatie maken. Laat ons uw wensen weten en wij toveren iedere ruimte om!  
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest in je eigen regio

Wil je weten welke bedrijfsfeesten er verder allemaal mogelijk zijn bij jou in de buurt? Klik dan op de onderstaande stedenlink van jouw regio.