Bedrijfsfeest Noord-Brabant

Bent u op zoek naar ideeën en locaties om een bedrijfsfeest te organiseren in Noord-Brabant? Kijk naar een overzicht van mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest op deze pagina en vraag vrijblijvend informatie aan. Staat uw locatie of concept er niet tussen? Laat het ons weten, wij maken ieder feest op maat. Bij 123Bedrijfsfeest is alles mogelijk. Ieder bedrijf is tenslotte anders. Wat telt is een onvergetelijk bedrijfsfeest!

Sint Jan Roosendaal

Sint Jan Roosendaal Wie de St. Jan binnentreedt, wordt direct getroffen door het mooie licht en de bijzondere sfeer. Het interieur van de voormalige kerk met zijn indrukwekkende zuilen, mooie gewelven en prachtige ornamenten is uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. De prachtige ambiance van de St. Jan maakt van uw bijeenkomst een unieke belevenis. Door verschillende indelingen en door te spelen met licht en ruimte is de St. Jan geschikt voor evenementen en bijeenkomsten voor zowel kleine als grote groepen. Er is veel aandacht besteed aan het optimaliseren van de akoestiek van het gebouw. Indrukwekkende gewelven en subtiele…

Bedrijfsfeest Roosendaal

Vrijblijvende offerte

De Voltage

De Voltage Het voormalig Philipscomplex heeft z'n industriële charmes behouden en geeft ieder event een special touch, niet te evenaren door eender welke andere ruimte. Omgeven door oude ramen, stalen balken, een hoog plafond en betonnen vloer, waant u zich een halve eeuw terug in de glorietijd van de kooldraadlamp, de eerste electrische wasmachine en zwart-wit TV. Als u een feestje geeft in Brabant, dan mag de brabantse gezeligheid uiteraard niet ontbreken!

Bedrijfsfeest Tilburg

Vrijblijvende offerte

Beekse Bergen

Beekse Bergen Een toplocatie voor evenementen in de breedste zin van het woord! Zeer geschikt voor avondfeesten en avontuurlijke dagprogramma´s. De Beekse Bergen beschikt over 8 verschillende zalen welke allen zijn gedecoreerd in een bijzondere stijl. Zo zijn er de Adventure zalen, geheel gedecoreerd in een tempelachtige mysterieuze sfeer. Deze zalen beschikken over open keukens waar de gerechten ter plekke voor de gasten worden bereid. Daarnaast vindt u The Colonial Club: Dit is een oude Engelse herenclub met echte authentieke chesterfield fauteuils en twee open haarden. 

Bedrijfsfeest Hilvarenbeek

Vrijblijvende offerte

Wijnand van Delft

Wijnand van Delft Wijnand van Delft is een bijzonde feestlocatie, gelegen te Drunen, net buiten 's-Hertogenbosch. Met de karakteristieke ambiance van de diverse ruimtes, een gezellig terras, de Brabantse gemoedelijkheid en de gastvrijheid van de medewerkers, kan aan vrijwel elke wens worden voldaan. Kiest u voor de gezellige Anton Pieckzaal, de sfeervolle Waegenburght of een combinatie van ruimtes? Met vijf verschillende zalen zijn de mogelijkheden oneindig. Hiermee is deze locatie ook uitermate geschikt voor bijna alle themafeesten!

Bedrijfsfeest Drunen

Vrijblijvende offerte

De Voorste Venne

De Voorste Venne In het Brabantse Drunen tussen 's-Hertogenbosch en Waalwijk ligt cultureel centrum De Voorste Venne. Dit karakteristieke gebouwencomplex, ontworpen door Anton Pieck, was lange tijd de huisvesting van het Autotron. Nu herbergt De Voorste Venne o.a. een fraaie theaterzaal, een sfeervolle foyer en diverse andere multifunctionele ruimten. De Voorste Venne is een cultureel centrum voor jong en oud waar diverse bijeenkomsten plaats vinden van theatervoorstellingen tot feestelijke evenementen.   In De Voorste Venne zijn de mogelijkheden eindeloos. Iedere zaal heeft zijn eigen sfeer en toch kan alles…

Bedrijfsfeest Drunen

Vrijblijvende offerte

Efteling

Efteling De Efteling laat fantasiën werkelijkheid worden! Deze magische locatie gelegen te Kaatsheuvel biedt diverse locaties met verschillende thema's en is daarmee uitermate geschikt voor uw bedrijfsfeest. Het is zelfs mogelijk om na sluitingstijd het gehele park af te huren voor uw gezelschap. Laat u betoveren in de magische wereld van de Efteling!

Bedrijfsfeest Kaatsheuvel

Vrijblijvende offerte

Orangerie Den Bosch

Orangerie Den Bosch In het hart van ’s-Hertogenbosch, midden tussen de sfeervolle winkelstraten, cafés en mooie grachten, staat de stijlvolle en betoverende “Orangerie”. Prachtige muurschilderingen en subtiele decoraties maken van de “Orangerie” een hele bijzondere locatie. De “Orangerie” dateert uit 1859 en is gebouwd als kerk. Voordat de “Orangerie” haar deuren als evenementenlocatie opende, ging de kerk schuil onder de naam: “Sint Josephkerk”. De kerk was eigendom van de gemeente en is in 1989, voor het symbolische bedrag van een gulden, overgenomen. Een verbouwing van ruim…

Bedrijfsfeest 's-Hertogenbosch

Vrijblijvende offerte

Brabanthallen 1931

Brabanthallen 1931 'De Brabanthallen' is een multifunctionele accommodatie voor elk evenement. Bij 'De Brabanthallen' heeft u de mogelijkheid om de ruimte geheel naar eigen invulling aan te kleden. Ook kunt u eventueel meerdere zalen bij elkaar voegen en is de locatie dus ook heel geschikt voor een evenement met een grote groep mensen. 'De Brabanthallen' zijn daarnaast zeer goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Brabanthallen 's-Hertogenbosch is hét multifunctionele platform voor business, entertainment of een combinatie van beide. Hier kunt u terecht om uw doelgroep een unieke ervaring te bezorgen. Met ruim 44.000 m2…

Bedrijfsfeest 's-Hertogenbosch

Vrijblijvende offerte

Autotron

Autotron Autotron is een multifunctionele accommodatie actief als beurzen- en evenementenlocatie. De sfeervolle evenementenhal met haar ruime vide, de stijlvolle ambiance, een verscheidenheid aan zalen, de centrale ligging in een groenrijke omgeving en de gastvrijheid maken deze locatie uniek in Nederland.Autotron beschikt over bijzondere en karaktervolle zalen en ruimten met een totale oppervlakte van meer dan 10.000 m2. Zo is het ExpoDome al jaren het decor voor zakelijke evenementen, beurzen en personeelsfeesten. In en naast ExpoDome bevinden zich een aantal extra ruimten met bijzondere namen die zeer geschikt zijn voor feesten en vakbeurzen.…

Bedrijfsfeest Rosmalen

Vrijblijvende offerte

t Strandpaviljoen

t Strandpaviljoen  Net buiten Vught, gelegen aan de bosrijke oevers van het prachtige natuurbad De IJzeren Man, vindt u partycentrum 't Strandpaviljoen. Met haar unieke ligging, sfeervolle inrichting en royale terrassen is deze locatie bij uitstek geschikt om er een onvergetelijke happening te maken. ´t Strandpaviljoen biedt u de mogelijkheid om er voor iedereen een bijzonder feest van te maken voor zowel binnen als buiten. De verschillende ruimtes bieden de gasten de mogelijkheid om die sfeer te zoeken die het beste bij hen past.  

Bedrijfsfeest Vught

Vrijblijvende offerte

De Vughtse Heide

De Vughtse Heide Aan de zoom van de vughtse heide ligt de Vughtse Heide, een restaurant en partycentrum dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een monument van gastvrijheid en gastronomie. De gezellige veranda en het overdekte terras kijken uit over de warme kleurenpracht van de omringende natuur. Restaurant en partycentrum de Vughtse Heide heeft haar naam te danken aan de ligging aan het gelijknamige natuurgebied. Deze ligt ten oosten van de drie noordelijkste Lunetten en de IJzeren Man. De vughtse heide wordt volgens sommige kenners ook wel de parel van Vught genoemd.

Bedrijfsfeest Vught

Vrijblijvende offerte

Orangerie Oud Uden

Orangerie Oud Uden Een schitterende ruimte waarin geen enkel detail ontbreekt. De openhaard bij de ingang en de grote kroonluchters zijn een absolute eyecatcher van de ruimte. Orangerie Oud Uden is de ideale locatie voor al uw zakelijke, feestelijke en privé bijeenkomsten. Een unieke ambiance voor groepen variërend tussen 15 en 150 personen. 

Bedrijfsfeest Uden

Vrijblijvende offerte

Ambianz

Ambianz Ambianz is een unieke locatie in het Brabantse Zeeland. Uw gasten worden overdonderd door een sfeervolle en eigentijdse ambiance. De locatie beschikt over 6 prachtige zalen waaronder een authentieke spiegeltent, een echte jaren '70/'80 disco, een sfeervolle cocktailbar, een café en een trendy dance club. Deze zalen worden door een sfeervol plein met elkaar verbonden. Aan de entourage zal het zeker niet liggen. 

Bedrijfsfeest Zeeland

Vrijblijvende offerte

Kasteel Heeswijk

Kasteel Heeswijk Het indrukwekkende kasteel Heeswijk is gelegen net buiten het Brabantse Heeswijk. Kasteel Heeswijk behoort tot een van de meest karakteristieke historische locaties van Nederland. De monumentale, robuuste én elegante voormalige waterburcht, is gelegen in de bossen net ten zuiden van 's-Hertogenbosch. Het indrukwekkende en tegelijkertijd intieme kasteel Heeswijk is dé uitgelezen historische locatie voor het vieren van een feest. Het kasteel biedt gastvrijheid, inspiratie en ruimte aan gezelschappen van kleine omvang tot aan 250 personen. Warm hart van alle exclusieve…

Bedrijfsfeest Heeswijk-Dinther

Vrijblijvende offerte

Stads Eindhoven

Stads Eindhoven Stads is de ideale horeacagelegenheid voor een verzorgde koffietafel, aangeklede borrel, (besloten) feest, succesvolle bespreking of indrukwekkende presentatie. Stads bevind zich in de binnenstad van Eindhoven. Deze goed bereikbare plaats is makkelijk te bereiken en er zijn vele parkeermogelijkheden.  

Bedrijfsfeest Eindhoven

Vrijblijvende offerte

PSV Stadion

PSV Stadion Het prachtige, moderne stadion bevindt zich in het centrum van Eindhoven en staat nog steeds op dezelfde plaats als bij de oprichting van de Philips Sport Vereniging in 1913. Het stadion heeft vele ruimtes (met of zonder zicht op het veld) waarmee u altijd scóórt. 

Bedrijfsfeest Eindhoven

Vrijblijvende offerte

Evoluon

Evoluon Het Evoluon is door zijn unieke sfeer en uitstraling dé plek bij uitstek om te inspireren en te entertainen als feestlocatie of evenementen centrum. 'Het Evoluon' is een monumentaal, historisch als moderne locatie en een waar architectonisch hoogstandje voor de stad Eindhoven. 'Het Evoluon' spreekt tot de verbeelding. Een imposant uiterlijk met een minstens zo indrukwekkend interieur. De betoverende koepel met het dak op 40 meter hoogte, de vier extra ringen en de verschillende zalen en ruimtes met elk een geheel eigen karakter maken dit een unieke locatie. 'Het Evoluon' is zeer goed te bereiken vanuit…

Bedrijfsfeest Eindhoven

Vrijblijvende offerte

Brabant House

Brabant House In het hart van Helmond staat een unieke evenementenlocatie, Brabant House, events & meetings. Brabant House in Helmond is geschikt voor ieder zakelijk soort evenement. Jaarlijks worden er diverse feesten gehouden in deze evenementenlocatie in Helmond. Brabant House is van alle gemakken voorzien die zorgen voor een extra dimensie tijdens uw evenement. Door de multifunctionaliteit is Brabant House in te richten in diverse sferen, geheel naar eigen wens. 

Bedrijfsfeest Helmond

Vrijblijvende offerte

Bavaria Brouwerij Café

Bavaria Brouwerij Café Voor feesten en partijen bent u bij Bavaria Brouwerij Café aan het juiste adres. De unieke ambiance van de zalen zorgt voor de perfecte sfeer voor een persooneelsfeest, borrel of receptie. U kunt hier terecht voor een feest tot maar liefst 600 personen.  De Bavaria Brouwerij, dé plek waar het Bavaria bier gebrouwen wordt. Maar in plaats van een rondleiding, kunt u hier uw eigen themafeest organiseren! Dit kan omdat bij de brouwerij een gezellig café is, waar,hoe kan het anders, Bavaria bier wordt geschonken. Met twee prachtige zalen, die ingericht kunnen worden naar ieders wens. 

Bedrijfsfeest Lieshout

Vrijblijvende offerte

BINNEN

BINNEN Gevestigd in een oude brouwerij is Wijnbar-Restaurant-Terras BINNEN met haar bijzondere uitstraling een smaakvol begrip in Breda. Het bijbehorende terras is gelegen in en om de oude visafslag en biedt fraai uitzicht op de historische haven en het Spanjaardsgat. BINNEN biedt verdeeld over vier etages stijlvol borrelen, proeven en dineren en combineert goede smaak met aangename klanken voor zowel kleine als grote gezelschappen. Op de begane grond treft u de sfeervolle wijnbar. Hier vandaan heeft u een doorkijk naar de keuken op de eerste etage en naar het restaurant op de tweede. Vanuit het restaurant kunt u een glimp opvangen van de…

Bedrijfsfeest Breda

Vrijblijvende offerte

Barlucca

Barlucca Barlucca is dé locatie voor uw feest in de regio Breda. Barlucca heeft op de tweede verdieping een aparte en bijzondere ruimte met eigen bar en eigen opgang. Deze monumentale ruimte, die ook bij daglicht een bijzondere uitstraling heeft, biedt plaats voor een diner tot 60 personen, feest tot 200 personen of presentatie tot 100 personen. Deze locatie bevind zich midden in het centrum van Breda. In de omgeving zijn voldoende parkeergelegenheden.

Bedrijfsfeest Breda

Vrijblijvende offerte

Chasse Theater

Chasse Theater Het Chassé Theater bevindt zich nabij de grens tussen Nederland en België, aan de rand van het centrum van Breda en kenmerkt zich door zijn architectonische waarde en zeer gevarieerde programma-aanbod. Naast het bieden van theatervoorstellingen is het Chassé Theater, door de uitgebreide technische mogelijkheden en prachtige ambiance, bij uitstek geschikt als locatie voor zakelijke evenementen, als congressen, productpresentaties, seminars en (bedrijfs)feesten. Het theater biedt onderdak aan drie theaterzalen, drie filmzalen, zeven foyers en twee restaurants. De Brasserie en FRONT geven met hun bijzondere uitstraling iets…

Bedrijfsfeest Breda

Vrijblijvende offerte

Gasterij de Seterse Hoeve

Gasterij de Seterse Hoeve Gasterij de Seterse Hoeve is een verrassende en unieke locatie met diverse mogelijkheden om de gasten in stijl te ontvangen. Het sfeervolle gebouw staat in een natuurrijke omgeving en bezit een multifunctioneel zalencomplex en buitenterrein.

Bedrijfsfeest Oosterhout

Vrijblijvende offerte

LIVE Music Bar

LIVE Music Bar Met bijna 400m2 en het mooiste materiaal op het gebied van licht en geluid is dit de perfecte locatie! U kunt L!VE Music Bar van maandag t/m woensdag exclusief afhuren voor uw evenement. Er zijn genoeg mogelijkheden zoals diners en borrels. Dit alles onde het genot van Live muziek van top entertainers. Het is ook mogelijk om een muziekquiz of een spreker in te schakelen. U bent natuurlijk ook van harte welkom op donderdag t/m zondag met uw bedrijf, u kunt bijvoorbeeld eerst heerlijk dineren met zʼn allen om daarna tot in de kleine uurtjes door te gaan op de dansvloer! Deze locatie ligt in het centrum van Tilburg. Parkeren in…

Bedrijfsfeest Tilburg

Vrijblijvende offerte

Broeder Liplap

Broeder Liplap In het bruisende centrum van Goirle, dichtbij prachtige natuurgebieden en op fietsafstand van Tilburg, ligt deze Bourgondische feestlocatie met 2 feestzalen (1 kleine en 1 grote feestzaal). De bijzondere naam vergeet u waarschijnlijk niet snel. In de afgelopen jaren is de locatie omgeturnd en ingericht als een eigentijdse evenementen-locatie waar diverse vormen van besloten feesten en partijen van 40 tot 200 personen georganiseerd kunnen worden. Het interieur van de locatie is aangepast aan deze tijd. Het plafond alsook een tweetal wanden worden opgesierd door prachtige schilderingen die de Bourgondische sfeer nog beter tot…

Bedrijfsfeest Goirle

Vrijblijvende offerte

Theater de Leest

Theater de Leest Vier uw evenement eens in  Theater de Leest! In het hart van de Langstraat en midden in het centrum van Waalwijk ligt Theater De Leest: hét theater van Waalwijk en omstreken, bekend vanwege de vele nationale en internationale topartiesten die er jaarlijks optreden. Maar ook: een locatie van allure die uitermate geschikt is voor de meest uiteenlopende zakelijke en feestelijke ontmoetingen voor groepen tot 650 gasten. Theater De Leest biedt meer. Symposia, congressen, bedrijfspresentaties, vergaderingen, besloten voorstellingen of recepties krijgen door de uitstraling en de ambiance…

Bedrijfsfeest Waalwijk

Vrijblijvende offerte

Kasteel Aldendriel

Kasteel AldendrielBent u op zoek naar een schitterende en zéér rustieke ambiance, waarbij het nuttige en het aangename zeer dicht bij elkaar liggen, dan is Kasteel Aldendriel hét juiste adres. Uniek is dat uw gezelschap exclusief gedurende de dag/avond deze ruimten in gebruik heeft. U kunt bij ons terecht voor al uw vergaderingen, workshops, seminars, lezingen, personeelsfeesten, enz. Kasteel Aldendriel is gunstig gelegen. Het ligt slechts op 5 km. afstand van de A73. (Nijmegen-Venlo). Hoewel het kasteel goed bereikbaar is, ligt het in een prachtige natuurlijke omgeving. Daar waar de rustieke sfeer overheerst.

Bedrijfsfeest Mill

Vrijblijvende offerte

't Oude Wandelpark

't Oude Wandelpark 't Oude Wandelpark heeft een sfeervolle zaal voor feesten en zakelijke evenementen. Twee ridders in vol ornaat houden de wacht. Deze bijzondere accomodatie in meddeleeuwse stijl is te huur voor uw bruiloft, zakelijk evenement, koffietafel of receptie. ‘t Oude Wandelpark heeft met de ridderzaal een wel heel bijzondere zaal te huur. De inrichting is helemaal af en bovendien uniek voor Valkenswaard en omstreken. Er is plaats voor 250 personen. Uw gasten parkeren gratis op de ruime parkeerplaats (80 plaatsen).  

Bedrijfsfeest Valkenswaard

Vrijblijvende offerte

Hipp Proeven en Proosten

Hipp Proeven en Proosten Bij HIPP Proeven & Proosten kunt u in een ongedwongen sfeer genieten van dagverse gerechten op ambachtelijke wijze bereid en een breed assortiment aan dranken. 's Zomers biedt ons overdekt en verwarmd terras u de mogelijkheid in de buitenlucht te tafelen met een schitterend park voor de deur, waar uw kinderen volop kunnen spelen. HIPP bevindt zich in het centrum van Valkenswaard en beschikt over voldoende parkeergelegenheid om de deur.

Bedrijfsfeest Valkenswaard

Vrijblijvende offerte

Ocean Diva

Ocean Diva Dit futuristische schip, voorzien van LED barren, LED vloeren en flatscreens kan tot 600 personen verwelkomen. Het schip heeft vier verschillende ruimtes welke zich uitstekend lenen om diverse sferen tijdens één evenement te creeren.  
Vrijblijvende offerte

Tijdelijke locatie

Tijdelijke locatie Een tijdelijk tentencomplex op eigen terrein behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hiermee wordt de locatie volledig naar uw wens en decoreren wij het in de desgewenste stijl.
Vrijblijvende offerte

Pureliner (Schip)

Pureliner (Schip) Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor  bedrijfsfeesten. Vrijwel overal waar water ligt, kan Pure-liner aanmeren. Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen. De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen.
Vrijblijvende offerte

The Yacht Experience Grace Kelly

The Yacht Experience Grace Kelly De “Grace Kelly” is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, uw zakelijke bijeenkomst, varende beurs of chique diner. Haar 3 levels en geheel gestyled topdek zullen uw gasten een onvergetelijke Yacht Expierence geven. 
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest op locatie

U bent zelf bekend met een locatie en wilt hier graag één van onze thema concepten organiseren. Bedrijfsfeest op locatie!
Vrijblijvende offerte

Nader te bepalen locatie

Nader te bepalen locatie U weet dat u een feest wilt organiseren maar kunt nog geen keuze maken uit ons locatie aanbod? Wij gaan graag op zoek naar een gepaste locatie.
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand Voor een leuk bedrijfsfeest hoeft u helemaal niet  'ver van huis'! Wij kunnen van uw eigen bedrijfskantine of hal een sfeervolle feestlocatie maken. Laat ons uw wensen weten en wij toveren iedere ruimte om!  
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest in je eigen regio

Wil je weten welke bedrijfsfeesten er verder allemaal mogelijk zijn bij jou in de buurt? Klik dan op de onderstaande stedenlink van jouw regio.