Bedrijfsfeest Limburg

Bent u op zoek naar ideeën en locaties om een bedrijfsfeest te organiseren in Limburg? Kijk naar een overzicht van mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest op deze pagina en vraag vrijblijvend informatie aan. Staat uw locatie of concept er niet tussen? Laat het ons weten, wij maken ieder feest op maat. Bij 123Bedrijfsfeest is alles mogelijk. Ieder bedrijf is tenslotte anders. Wat telt is een onvergetelijk bedrijfsfeest!

Galerie de Hoeve

Galerie de Hoeve Galerie de Hoeve is gevestigd in een meer dan 100 jaar oude kloosterhoeve, prachtig gelegen aan de rand van Venlo. De Hoeve is gezegend met een unieke binnenplaats. Als u door de grote oude toegangspoort deze binnenplaats betreedt, proeft u al meteen de sfeer van vroegere tijden. Onze sfeervolle zalen zijn te multifunctioneel te gebruiken als feestzaal of vergaderzaal. Aan de zijkant van De Hoeve is een ruim terras dat grenst aan de prachtige boomgaard van het nabij gelegen klooster. Deze boomgaard is bij mooi weer perfect te gebruiken voor een onvergetelijke receptie of diner. Galerie de Hoeve is uitermate geschikt voor…

Bedrijfsfeest Venlo

Vrijblijvende offerte

Theaterhotel de Oranjerie

Theaterhotel de Oranjerie Theaterhotel de Oranjerie is een multifunctionele en elegante feestlocatie midden in Limburg. Het theaterhotel biedt een prachtige feestzaal waar uitgebreid gedanst kan worden. Tevens is het in bezit van een prachtig theater. TheaterHotel De Oranjerie, ligt in het hart van historisch Roermond, is een luxe 4 sterren hotel met uitstekende gastronomie. 13 Perfect geoutilleerde zalen, grenzeloze flexibiliteit, innemende gastvrijheid en een stijlvolle ambiance.

Bedrijfsfeest Roermond

Vrijblijvende offerte

Hotel Kasteel Bloemendal

Hotel Kasteel Bloemendal De kasteelambiance leent zich uitstekend voor een ontspannen tijd met elkaar, voor een romantisch feest of een stijlvolle zakelijke bijeenkomst. Buiten de kasteelmuren lonken de sfeervolle en karakteristieke steden Aken, Maastricht en Luik. Ook de natuur in het heuvelland toont door alle seizoenen een prachtig gezicht.

Bedrijfsfeest Vaals

Vrijblijvende offerte

La Caverne de Geulhem

La Caverne de Geulhem Feest vieren in een ver verleden; in de versteende fauna van het Limburgse krijt ! Daar waar 120 miljoen jaar geleden nog een ondiepe tropische zee spoelde, worden heden - 30 meter onder het Zuidlimburgse Heuvelland - gastronomische diners, enerverende feesten, effectieve productpresentaties en inspirerende meetings gehouden. Ruim 400 fonkelende kaarsen maken uw standaard feest tot voltooid verleden tijd….!

Bedrijfsfeest Berg en Terblijt

Vrijblijvende offerte

Kasteel Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek Kasteel Hoensbroek is het enige museumkasteel in Limburg. Dit Limburgse kasteel is volledig ingericht zoals in de vorige eeuwen (middeleeuwen, 17e en 18e eeuw). Uw bedrijfsfeest in een eeuwenoud kasteel, met een magische sfeer.

Bedrijfsfeest Hoensbroek

Vrijblijvende offerte

Parkstad Limburg Stadion

Parkstad Limburg Stadion Het Parkstad Limburg Stadion is, naast de thuishaven van de succesvolle betaalde voetbalclub Roda J.C. Kerkrade. Het Parkstad Limburg Stadion is in alle opzichten een unieke locatie. Tegelijk magisch en multifunctioneel, groots en intiem. De sfeervol ingerichte zalen zijn geoutilleerd conform de hedendaagse eisen voor moderne congres- en vergaderaccommodaties. Kortom, de zalen van het Parkstad Limburg Stadion bieden u een goede basis voor een unieke ontvangst en geslaagd evenement.

Bedrijfsfeest Kerkrade

Vrijblijvende offerte

Beachclub Degreez

Beachclub Degreez Naast Funbeach ligt de exclusieve club Degreez. Degreez is de ideale uitvalbasis voor zakelijke bijeenkomsten en privé feesten! Het luxe steigerhouten interieur, de relaxte loungemuziek op de achtergrond en een lekkere cocktail creëren een chique, maar ontspannen sfeer die doet denken aan de trendy strandpaviljoens in Mediterrane oorden. Op het ruime terras waant u zich helemaal aan de Côte d'Azur. Kenmerkend voor Beachclub Degreez is de ruime en sfeervolle inrichting. Warm en gezellig, en dat zowel binnen als buiten. Dicht gelegen bij de A2 is Beachclub Degreez makkelijk te bereiken.

Bedrijfsfeest Heel

Vrijblijvende offerte

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek Vaals, het hoogste punt van Nederland. Waar Nederland, België en Duitsland samenkomen. In het prachtige Limburgse heuvelland pronkt het 15e eeuws kasteel in al haar glorie. Luxe en stijl in historische atmosfeer. Dit hotel en kasteel zijn het ultieme vertrekpunt voor een bijeenkomst op hoog niveau. Met meer dan 1500 m2 meeting en event oppervlakte, 130 luxe hotelkamers gelegen op een schitterend landgoed vormt Bilderberg Kasteel Vaalsbroek de ideale bestemming voor uw meeting en event. Het historische Kasteel Vaalsbroek is een ideale locatie voor bedrijfsdiners en partijen. Dankzij de optie om de binnenplaats van het kasteel te…

Bedrijfsfeest Vaals

Vrijblijvende offerte

Ocean Diva

Ocean Diva Dit futuristische schip, voorzien van LED barren, LED vloeren en flatscreens kan tot 600 personen verwelkomen. Het schip heeft vier verschillende ruimtes welke zich uitstekend lenen om diverse sferen tijdens één evenement te creeren.  
Vrijblijvende offerte

Tijdelijke locatie

Tijdelijke locatie Een tijdelijk tentencomplex op eigen terrein behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Hiermee wordt de locatie volledig naar uw wens en decoreren wij het in de desgewenste stijl.
Vrijblijvende offerte

Pureliner (Schip)

Pureliner (Schip) Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor  bedrijfsfeesten. Vrijwel overal waar water ligt, kan Pure-liner aanmeren. Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen. De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen.
Vrijblijvende offerte

The Yacht Experience Grace Kelly

The Yacht Experience Grace Kelly De “Grace Kelly” is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, uw zakelijke bijeenkomst, varende beurs of chique diner. Haar 3 levels en geheel gestyled topdek zullen uw gasten een onvergetelijke Yacht Expierence geven. 
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest op locatie

U bent zelf bekend met een locatie en wilt hier graag één van onze thema concepten organiseren. Bedrijfsfeest op locatie!
Vrijblijvende offerte

Nader te bepalen locatie

Nader te bepalen locatie U weet dat u een feest wilt organiseren maar kunt nog geen keuze maken uit ons locatie aanbod? Wij gaan graag op zoek naar een gepaste locatie.
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand

Bedrijfsfeest in uw eigen bedrijfspand Voor een leuk bedrijfsfeest hoeft u helemaal niet  'ver van huis'! Wij kunnen van uw eigen bedrijfskantine of hal een sfeervolle feestlocatie maken. Laat ons uw wensen weten en wij toveren iedere ruimte om!  
Vrijblijvende offerte

Bedrijfsfeest in je eigen regio

Wil je weten welke bedrijfsfeesten er verder allemaal mogelijk zijn bij jou in de buurt? Klik dan op de onderstaande stedenlink van jouw regio.