Zeil Sensatie

Met de wind in de haren!

Even heerlijk uitwaaien op het water gecombineerd met de inspanning van een heuse zeilrace. Dat kunt u tijdens deze zeilsensatie allemaal verwachten! Uw bedrijfsfeest op een boot!

Verloop actief bedrijfsuitje

In de ochtend worden de gasten aan boord van traditionele zeilschepen ontvangen door de schipper en zijn matroos. De schippers geven uitleg over de wedstrijd die gezeild zal worden, waarbij  tevens de wedstrijdbaan bekend wordt gemaakt. De matroos maakt alle gasten wegwijs aan boord en verdeelt de taken. Er volgen instructies ten aanzien van de manoeuvres en de zeiltechnieken.

Vervolgens worden de ankers opgehaald en varen de schepen naar de afgesproken startplaats en gaat de wedstrijd van start! De teams gaan de strijd aan en iedereen wil zo snel mogelijk de finish halen om later de prijs in ontvangst te kunnen nemen.

Vergeet tussen alle inspanning door ook zeker niet te genieten van de dag en laat onze kok u verwennen. Want aan boord van ieder schip is een culinaire chef aanwezig die zorg draagt voor de innerlijke mens en alle gasten voorziet van drankjes en een heerlijke lunch.

In de loop van de middag passeren we de finish en is de winnaar bekend. Nadat we hebben aangemeerd volgt aansluitend, onder het genot van een drankje, de prijsuitreiking.

Hierna steken de chefs de barbecues aan en sluiten we de dag af met heerlijke gerechten. Iedereen kan hierbij napraten over deze enerverende en bijzondere dag op het water! En de beste stuurlui staan nu zeker aan wal!

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Zeil Sensatie

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief