SandZEEtion

Even lekker uitwaaien!

Zon, zee, strand, allemaal ingrediënten voor een relax dagje. Maar vandaag niet! Vandaag staat namelijk in het teken van teambuilding, sportief bezig zijn en bovenal veel gezelligheid. Genieten van uw bedrijfsuitje op het strand! 

Verloop actief bedrijfsuitje

Bij aankomst wordt iedereen ontvangen met een drankje en kan er nog even in alle rust worden genoten van de omgeving. Maar niet voor lang! Onze instructeurs verschijnen en zullen een korte uitleg geven over de invulling van de dag. Er worden teams gemaakt, waarna iedere groep een originele naam mag verzinnen voor zijn/haar team.  De strijd kan beginnen!

Op en rondom het strand strijden de diverse teams tegen elkaar door het zo goed mogelijk volbrengen van de diverse activiteiten. Hierbij kunt u denken aan:

- Beachvolleyball
- Frisbee
- Beachrugby
- Het magische vierkant
- Katapult bouwen
- Powerkiten
- Raften

Er zijn tal van activiteiten mogelijk en afhankelijk van de gekozen locatie maken wij een voorstel op maat voor u.

Voor de minder sportieve gasten passen wij het programma aan middels het inpassen van activiteiten zoals bijvoorbeeld een Salsa workshop of een GPS speurtocht. En wat dacht u bijvoorbeeld van een 'Expeditie Robinson' spel waarbij de teams diverse proeven moeten doen om zoveel mogelijk amuletten te winnen. 

Tussendoor is het even tijd voor een korte pauze om weer op krachten te komen met een energy drink en snack. Er wordt kort bijgepraat en de tactiek wordt nog even doorgenomen, waarna de instructeurs de gasten oppeppen voor de tweede ronde. De teams strijden tijdens de diverse activiteiten nog steeds voor de winst van de dag!

Aan het einde van de dag is het tijd om de scores op te maken en wordt het winnende team bekend gemaakt. Uiteraard staat hier een leuke prijs tegenover!

Na al deze inspanningen is iedereen wel toe aan een verfrissend drankje en is er de gelegenheid om op te frissen. Aansluitend wordt de barbecue aangestoken en presenteren wij heerlijke stukken vlees en vis met hierbij smakelijke bijgerechten. 

Bij ondergaande zon en met zomerse muziek op de achtergrond wordt de dag afgesloten en kan er worden teruggekeken op een dag waarbij teamwork en gezelligheid centraal stonden.

Ook kunt u ervoor kiezen om de dag af te sluiten met een knallende feestavond. 

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over SandZEEtion

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief