Samen Sportief!

Sportschoenen uit de kast...

Sportief vermaak, gezelligheid en samenwerken! De kernwoorden van dit sportieve feest.

Verloop actief bedrijfsuitje

Al bij het uitnodigingstraject wordt het duidelijk dat dit een sportieve dag gaat worden! Alle deelnemende gasten worden van te voren ingedeeld in teams. Deze teams moeten zich voorafgaand aan het evenement beramen over de volgende punten:

  • een teamnaam verzinnen
  • een teamyell verzinnen
  • een captain kiezen

Op de sportieve dag zal een meerkamp gespeeld worden, waar al uw gasten aan deelnemen. De activiteiten kunnen zo gekozen worden dat er behalve een ludieke invulling ook een competitie ontstaat op basis van snelheid en inzicht.

Er zijn talloze activiteiten te bedenken voor deze meerkamp. Hierbij kan gedacht worden aan een blindenrace, duobroek lopen, hockey race, skilat lopen, vliegend tapijt, puzzel estafette, spijkerslaan, bokkenloop en klomplopen. Elke activiteit wordt in twee series gespeeld. Hierdoor is steeds de helft van de teams actief bezig, terwijl de andere helft even op adem kan komen, een drankje kan drinken en de andere teams kan aanmoedigen.

Deze meerkamp zal de onderlinge band tussen uw gasten zeer ten goede komen! Wat de onderdelen van de meerkamp inhouden, zal geheim blijven, om zo de spanning extra op te voeren. Om competitievervalsing te voorkomen worden alle activiteiten op de locatie vooraf gegaan door een korte instructie aan de hand van het parcours en de materialen.

Een meerkamp toch te intensief voor uw gasten? Geen probleem!

Ter vervanging van de meerkamp kan ook gekozen worden voor diverse spectaculaire workshops, zoals bijvoorbeeld boogschieten, schermen, glasblazen, sieraden maken, percussie spelen, schilderen, graffiti spuiten of boogschieten.

Kortom, voor ieder wat wils!

Tevens is het mogelijk om deze gezellige, sportieve middag af te sluiten met een spetterend feest!

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Samen Sportief!

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief