Racing Experience

Racen op een volwaardig circuit, voor velen een droom die werkelijkheid wordt. Wij maken mogelijk wat op de openbare weg niet kan. Hieronder staan de onderdelen beschreven die garant staan voor een unieke ervaring. Hierbij zijn verschillende combinaties mogelijk.

Verloop actief bedrijfsuitje

Incentive circuit training
Op bijvoorbeeld het circuit van Zandvoort, Assen of het Belgische Zolder wordt u door een team van professionals geleerd hoe u zo hard, vloeiend en veilig mogelijk over een parcours rijdt. In volle vaart op een bocht afstuiven en de auto op behendige wijze daar doorheen manoeuvreren, geeft  een enorme adrenalinestoot.  En daarbij, de technieken die u op het circuit aanleert zijn ook zeer goed toepasbaar in de dagelijkse rijstijl. 

 Wij hebben voor deze unieke ervaring een groot aantal speciaal geprepareerde raceauto’s klaarstaan. Auto’s waarmee normaal gesproken wordt gestreden in de verschillende merkencups, maar die op deze dag geheel tot uw beschikking staan. De raceauto’s zijn zeer vergevingsgezind afgesteld zodat ook diegene met wat minder ervaring op een veilige manier de grenzen van de auto kan opzoeken.

Incentive endurance race
Met zijn allen tegelijk op de eerste bocht afstuiven, kijken wie het laatst durft te remmen, vliegensvlugge pitstops maken en op de juiste manier van rijder wisselen. In één dag leiden wij u op tot volwaardig autocoureur, om aan het eind van de dag in teamverband een endurance race te rijden. Tijdens de race rijden de ervaren instructeurs als co-piloot mee in de race auto. Zo kunnen zij de nieuwe coureurs ook tijdens de race coachen en zorgdragen voor extra veiligheid.

Drift incentive
De meest spectaculaire vorm van autosport is toch wel het driften. De auto gecontroleerd, glijdend en dwars over een parcours weten te sturen geeft een enorme sensatie. Daarnaast is het ook de ultieme vorm van wagenbeheersing. De ervaren rij-instructeurs leren u binnen korte tijd, door razendsnelle stuurbewegingen en goed getimed gas geven, de auto over een speciaal ontworpen parcours te laten dansen. 

Qlap
Meemaken hoe een echte coureur het ultieme rondje uit zijn auto weet te persen? De coureurs nemen u mee in een qualifying lap over het circuit. Zij rijden u rond in de snelst geprepareerde raceauto’s. Wachten op het moment dat de coureur eindelijk remt, merken hoe hij de auto op de limiet weet te balanceren en met duizelingwekkende snelheden over het rechte stuk razen. 
De adrenaline stijgt tot ongekende hoogte.

Drifttaxi
De meest spectaculaire taxirit ter wereld. Ervaren coureurs laten u graag eens meemaken welke sensatie er op u afkomt wanneer u op volle snelheid over een circuit heen raast. Het circuit is alleen nog te zien via de zijruit van de auto. De neus wijst alle kanten op behalve naar voren. Met snelheden die oplopen tot boven de 160 km/u raast u dwars door de bochten. De witte bandenrook, geur van verbrand rubber en oorverdovend motorgebrul maken de sensatie compleet. 

Deze dag staat garant voor een ervaring die een wekenlang aanhoudende glimlach op het gezicht zal toveren.

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Racing Experience

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief