Hollands Venetië

Een waterrijke idylle!

Deze dag staat bol van cultuur, actie, sport en natuurlijk lekker eten! De locatie is het onbetwiste puikje van waterrijk Nederland: Giethoorn. Hollands Venetië is samengesteld rond een idyllische punterspeurtocht. De punter is een lange, smalle boot die plaats biedt aan ongeveer zes personen en door een lange stok wordt voortbewogen. Bomend door Hollands Venetië, garanderen wij u een ‘spetterende’ beleving en een actief bedrijfsuitje…

Verloop actief bedrijfsuitje

U wordt ontvangen met een uitgebreide Giethoornse koffietafel. Daarna is het tijd om het water op te gaan. De verschillende teams van elk zes personen krijgen een eigen punter toegewezen. Een fascinerende speurtocht volgt. Aan de hand van een vragenformulier en een routebeschrijving voeren wij u langs alle bezienswaardigheden van Giethoorn. Onderweg staat een aantal enerverende activiteiten op het programma.

Na afloop van de punterspeurtocht volgt een gezellige barbecue. Het winnende team wordt bekendgemaakt en de prijzen uitgereikt. Uiteraard is het mogelijk om het slot van deze dag luister bij te zetten met een gezellige DJ, band of verrassende act.

Hollands Venetië, een waterrijke idylle!

Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over Hollands Venetië

(velden met * zijn noodzakelijk)

Ik ontvang graag de gratis nieuwsbrief