Actief bedrijfsuitje

Samen een actief bedrijfsuitje beleven en gezond bezig zijn. Voor de liefhebber een competitie, op het strand of op een andere locatie. Actief is sowieso het sleutelwoord bij onderstaande concepten. Na de activiteiten de dag afsluiten met een BBQ en eventueel de voetjes van de vloer met een DJ.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een actief bedrijfsuitje? Vraag vrijblijvend informatie aan en samen kijken we naar de wensen en mogelijkheden!

Hollands Venetië

Hollands Venetië

Een waterrijke idylle!

Deze dag staat bol van cultuur, actie, sport en natuurlijk lekker eten! De locatie is het onbetwiste puikje van waterrijk Nederland: Giethoorn. Hollands Venetië is samengesteld rond een idyllische punterspeurtocht. De punter is een lange, smalle boot die plaats biedt aan ongeveer zes personen en door een lange stok wordt voortbewogen. Bomend door Hollands Venetië, garanderen wij u een ‘spetterende’ beleving en een actief bedrijfsuitje…
Vrijblijvende offerte

Racing Experience

Racing Experience Racen op een volwaardig circuit, voor velen een droom die werkelijkheid wordt. Wij maken mogelijk wat op de openbare weg niet kan. Hieronder staan de onderdelen beschreven die garant staan voor een unieke ervaring. Hierbij zijn verschillende combinaties mogelijk.
Vrijblijvende offerte

Zeil Sensatie

Zeil Sensatie

Met de wind in de haren!

Even heerlijk uitwaaien op het water gecombineerd met de inspanning van een heuse zeilrace. Dat kunt u tijdens deze zeilsensatie allemaal verwachten! Uw bedrijfsfeest op een boot!
Vrijblijvende offerte

SandZEEtion

SandZEEtion

Even lekker uitwaaien!

Zon, zee, strand, allemaal ingrediënten voor een relax dagje. Maar vandaag niet! Vandaag staat namelijk in het teken van teambuilding, sportief bezig zijn en bovenal veel gezelligheid. Genieten van uw bedrijfsuitje op het strand! 
Vrijblijvende offerte

Samen Sportief!

Samen Sportief!

Sportschoenen uit de kast...

Sportief vermaak, gezelligheid en samenwerken! De kernwoorden van dit sportieve feest.
Vrijblijvende offerte